VIDEO 16+ : Ryan Reynolds pokazao zadnjicu u nastavku filma ‘Deadpool’

(foto: YouTube)

Wade Wilson je definitivno najgori heroj ikada.

Nova scena iz dugo očekivanog drugog dela Deadpool-a je premijerno prikazana pre trenutno aktuelnog Marvel-ovog filma Logan i Wade je zaista imao najbolje namere…samo mu je bilo potrebno previše vremena za sprovođenje istih.

U teaseru vidimo Wilsona koji opušteno hoda ulicom, kada nabasa na pljačku. U želji da pomogne starcu, koji se nalazi na nišanu lopova, on juri u telefonsku govornicu kako bi obukao svoje crno-crveno odelo, prilikom čega pruža prilično direktan pogled na svoju nagu pozadinu kroz staklo govornice, dok se u pozadini čuje numera iz filma Supermen.

Za razliku od Supermena, Wade ne nosi masku ispod odeće, a presvlačenje oduzima previše vremena, što Deadpool shvata kada začuje pucanj. Iako nije uspeo u svojoj misiji, veče se ipak isplatilo – prisvojio je sladoled starca koji ga ionako ne bi pojeo.

U kratkom insertu se takođe pojavljuje i legendarni Stan Lee i poster iz serije Firefly, dok na govornici piše Nathan Summers dolazi uskoro, što je pokrenulo glasine da će glumcu pripasti uloga superheroja Cable u novom filmu na kom Marvel trenutno radi.

Studio se nije oglašavao povodom ovih zapažanja fanova, a Deadpool 2 će se u bioskopima naći tek u martu 2018. godine.

Povezane vesti

Back to Top