Search
Close this search box.

Voditeljka dobila dete u 69. godini uz pomoć polnih ćelija svog pokojnog sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Španska voditeljka Ana Obregon nedavno je dobila ćerku u 69. godini života.

Dete je rodila surogat majka, a voditeljka je devojčicu nazvala po sebi. Ipak, Ana je sada šokirala svet otkrivši da je devojčica, zapravo, njena unuka.

Naime, ona je 2020. godine izgubila sina Aleksa koji je u 27. godini preminuo od raka. Kako je voditeljka ispričala, tri želje koje je red smrt imao jesu da osnuje fondaciju za borbu protiv raka, da završi knjigu koju je pisai i da osnuje porodicu.

Ana je sada odlučila da sinu ispuni jednu želju, te je uz pomoć njegovih polnih ćelija koje su čuvane u kriokomori začeta devojčica koju je rodila surogat majka.

„Ovo je bila jedna od poslednjih želja mog sina Aleksa koji je silno želeo da ima dete. Sada kada sam mu je ispunila, i sama mogu da nastavim da živim“, rekla je ona za časopis „Hola“ u kom je i predstavila unuku.

„Sada kada grlim Anu, osećam se kao da ponovo grlim svog sina. Ne želim se opravdavati za ovo što sam uradila, ali to mogu shvatiti samo oni koji su sahranili svoje dete. Kad Ana poraste, reći ću joj da je njen otac bio pravi heroj i da može biti jako ponosna na njega“, istakla je voditeljka za pomenuti medij.

„Zaklela sam ti se da ću te izlečiti od kancera i izneverila sam te. Obećala sam ti da ću doneti tvoju ćerku na svet i sada je imam u svom naručju. Kada je zagrlim, osećam neobjašnjivu emociju, jer je to kao da ponovo grlim tebe“, napisala je ona u opisu fotografije na kojoj je sa bebom.

„Kunem ti se da ću je čuvati sa beskrajnom ljubavlju koju ću joj dati, a ti ćeš mi pomagati sa neba“, dodala je ona i istakla da 19. aprila izlazi knjiga koju je napisao, te da će novac od podaje ići u njegovu fondaciju za borbu protiv kancera, kako je i želeo.

https://www.instagram.com/p/CqYEp5Tr5r9/?hl=en

„Ti si moja ljubav na nebu, a tvoja ćerka je moja ljubav na zemlji. Volim te do smrti. Mama“, zaključila je voditeljka.

Ana Obregon se nekada zabavljala sa bivšim hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom.

POSLEDNJE VESTI