Voditeljka pobedila rak!

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Voditeljka Nataša Ilić-Jovanović, koju smo gledali na Pinku i RTS-u, posle nekoliko godina se vratila na male ekrane nakon što je pobedila tumor pljuvačne žlezde.

Nataša je 2010. godine saznala da boluje od tumora na podviličnoj pljuvačnoj žlezdi, nakon čega je operisana u Novom Sadu, gde je tumor uspešno odstranjen.

„Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost. Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava. Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali uprkos tome snašlo me je ono što nisam očekivala“, ispričala je Nataša za Kurir.

Nataša se, po oporavku, vratila se na televiziju, ali ovoga puta na TV Vojvodinu gde vodi jednu muzičku emisiju.

One Response

  1. Da je ova vijest o JK ili Ceci sad bi ovdje bilo milion komentara. A reci zeni borcu bravo i pozelit joj srecu za to nema komentara. U svakom slucaju od mene jedno veliko bravo i srecno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI