Voditeljka šokirala Britance buncanjem i padanjem u nesvest

Kirsty Gallacher (foto: Instagram/kirstygallacher)

40-godišnja TV zvezda Kirsty Gallacher je u utorak popodne u toku njenog šoua doživela pravu dramu.

Zajedno sa kolegom Jimom Whitom vodila je program, ali ono što je bilo začuđujuće je njen način prezentovanja vesti kada je u jednom trenutku počela da nepovezano i otežavajuće govori. U toku prikazivanja 18-minutnih reklama, Kirsty se onesvestila u studiju i hitno je transportovana u bolnicu.

Odgovarajući na optužbe da je bila pijana, njen kolega Jim za MailOnline tvrdi da su analize krvi i urina pokazale da nije konzumirala alkohol i dodaje: “Zaista se užasno osećala na poslu. Doktori misle da je uzrok ogromna iscrpljenost pomešana sa virusnom infekcijom. Definitivno je sve posledica toga.”

https://www.youtube.com/watch?v=OJIaOVsFHmo

Veče pre ovog događaja, voditeljka je podelila fotku na Instagramu kako uživa na večeri sa svojim PR timom i agentom i u opisu dodala: “Divno veče sa mojim timom.”


Iako su je dosta napadali misleći da je sve posledica alkohola, na Twitteru je dobila i puno podrške od fanova na kojima se Kirsty zahvaljivala, a reči hvale je uputila i bolnici West Middesex u kojoj je bila zbrinuta. Imajući u vidu da voditeljka redovno napo**o vežba u teretani, moguće je i da su iscrpni treninzi doprineli ovom stanju.

Svakako, zvezda se sada oporavlja a najviše o njoj brinu sinovi koje ima iz braka sa ragbi zvezdom Paul Sampsonom.

Povezane vesti

Back to Top