Zaludeo je svet pre 17 godina: Evo kako danas izgleda pevač hita ‘Mambo No.5’

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Lou Bega je 1999. godine zaludeo svet hitom ‘Mambo No. 5’ (foto: Instagram)

Nemački pevač Lou Bega najpoznatiji je po zaraznoj pesmi Mambo No. 5 koja je vladala top listama 1999. godine. Čini se kao da je potpuno nestao sa scene nakon ovog hita, a evo čime se bavi danas i kako izgleda

.Lou trenutno živi u Berlinu, a u aprilu će proslaviti 41. rođendan. Pre dve godine oženio je svoju dugogodišnju devojku sa kojom ima petogodišnju ćerku Jadu Love. Pevač je rođen u Minhenu, a pravo ime mu je David Loubega. Majka mu je Italijanka, a otac iz Ugande.

Lou pre 17 godina (foto: Instagram)

Karijeru je počeo kao reper, a u 13. godini osnovao je svoju prvu hip-hop grupu. Posle dve godine, tačnije 1990, objavili su prvi album. Kada je imao 18, otputovao je u Majami, gde je dobio inspiraciju za pesmu Mambo No. 5. Pesma je postala hit ubrzo po objavljivanju. Iste godine, Bega je objavio svoj debitantski album A Little bit of Mambo.

Danas ima 40 godina i i dalje se bavi muzikom (foto: Instagram)
Danas ima 40 godina i i dalje se bavi muzikom (foto: Instagram)

Nakon njega objavio je još četiri albuma, ali nijedan nije uspeo da ponovi uspeh prvog. Nedavno je ispričao kako se osećao kada je postao planetarno popularan. „Osećao sam se kao Sputnjik – lansiran sam u atmosferu supersoničnom berzinom, i nisam znao gde mi je glava. Uključio sam televizor i video sebe kako sedim na kauču kod Jay Lenoa. Sledeći dan sam u avionu, letim iz Pariza u Njujork, onda iz Njujorka u London, pa doručkujem dva puta dnevno na dva različita kontinenta. Tada sam imao samo 23 godine“, rekao je Bega.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Pesma Mambo No. 5 i dalje je veoma popularna, svakodnevno je ‘skidaju’, slušaju, izvode i puštaju u klubovima. Da li je pevaču dosadila? „Ponekad mi je napo**o, posebno kada imam koncerte, i uvek ima jedan lik u piblici koji iz sve snage viče: ‘Hoćemo Mambo No. 5’. Znam da je to moja najpoznatija pesma, i da će tako biti zauvek. Mislim da nije najbolja pesma koju sam napisao, ali iznenadila je ljude – od mog izgleda, do zvuka – i ostavila je veliki uticaj na sve njih. Tako da moram da je volim. Jer da nije nje, bio bih običan Dejvid koji želi da postane uspešan“, kaže na kraju Lou Bega.

Podsetimo se velikog hita uz koji svi i danas rado đuskaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI