Prati nas

Muzika

Zašto je Luna Đogani odbila da snimi duet sa majkom?

(foto: Instagram/luna_djogani)

(foto: Instagram/luna_djogani)

Iako je javnosti postala poznata kao ćerka Anabele Atijas Gagija Đoganija, Luna Đogani već odavno ima svoju vernu bazu fanova koja nema veze sa njenim roditeljima, a koja okuplja zaljubljenike u njen modni stil i način života uopšte.

Ipak, mlada modna blogerka nema ambicije da napravi muzičku karijeru, te je tako odbila majku koja joj je ponudila da snime duet.

“Mama me je više puta molila da snimim pesmu sa njom, ali ne želim i nikad neću, jednostavno sam je odbila. Jedno vreme sam i imala tu želju pošto zaista volim da pevam, ali sam se predomislila kada sam videla kakav sve šund snima pesme, to je strašno. Moji roditelji su pevači i stvarno im nije lako, muče se da bi zaradili novac, zato sam odobrala da sama napravim svoj put”, izjavila je Luna, kako prenosi Svet.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. kos

  04. 04. 2017. at 13:02

  e anabela kamenjarko stara ko guju šarku te treba kamenom među oči kad si spala na to da ćerku moliš da snimi duet sa tobom da izvadiš karijeru iz zapećka u kom je već 10 godina pa sad bi preko njene slave da ubodeš više od dve hiljade pregleda stidi se pu pu

 2. qq

  04. 04. 2017. at 13:26

  Manite me i Anabele i Lune i ostalih modnih blogerki svima Slaven Došlo da kaže da mu posisamo mi bismo posisali da li smo muško ili džensko ne bismo nikog pitali

 3. G.W

  04. 04. 2017. at 19:31

  Odbila je zato sto je Anabelina popularnost ovde jednako proporcionalna sa popularnoscu DIDI J u Americi.. ?

 4. G.W

  04. 04. 2017. at 19:33

  ..i BTW, kakav je to ona put sebi napravila sama? Slikas se za Instagram osobo, kakav je to put ziva bila?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top