Zašto vojvotkinja od Kembridža stalno nosi flastere na prstima?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Kate Middleton (foto: Instagram/katemiddleton)

Vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, simbol je elegancije i njen stil uzor je mnogim damama širom sveta. Nepogrešiv odabir garderobe i odmerenost koji je odlikuju privlače pažnju, a savršen manikir jedan je od njenih zaštitnih znakova.

Ali ono zbog čega je ovih dana dospela u centar interesovanja je to što je sve češće viđena kako nosi flaster na ruci, oko prsta. Znatiželja je bila pojačana posebno od kada se prošlog meseca, dan nakon premijere filma A street cat named Bobi i pojavila sa zavijenim prstom, što je protumačeno kao posledica njenog susreta sa mačkom.

Cat Bob (foto: Instagram/streetcatnamedbob)

Ovu ‘čudnu’ pojavu su mnogi istraživali i došli do zaključka da je Kate zapravo godinama unazad nosila ovaj detalj, i to na obe ruke.

Još 2008.ufotkana je sa ovim ‘obeležjem kako napušta ekskluzivni noćni klub Bouji u Londonu, a na dečjoj zabavi ove godine u Prirodnjačkom muzeju pojavila se ponovo sa povredom.

U avgutu takođe, kada je posetila sirotište u Lutinu, a još jednom u januaru 2015. na jutarnjoj kafi u Kensingtonu.

Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)
Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)

Ovo je za mnoge enigma, ali vrlo verovatno nespretna vojvotkinja ima sklonost ka povredama te ne treba ovo shvatati previše ozbiljno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI