in

Zayn Malik i njegova bivša verenica se obratili javnosti prvi put nakon raskida


Romansi je došao kraj (foto: Instagram)
Romansi je došao kraj (foto: Instagram)

Nakon što se u javnosti pojavila vest o raskidu veridbe Zayna Malika i Perrie Edwards mnogi su ostali u šoku jer je 22-godišnji pevač, između ostalog, odlazak iz mega uspešnog benda One Direction opravdao i željom da sačuva svoju vezu sa dugogodišnjom izabranicom.

Koliko je vest pogodila fanove mladog pevača ona je još više zatekla samu Perrie koja nije videla da sve ovo dolazi. Naime, njih dvoje su pre nekoliko nedelja pazarili zajednički dom u vrednosti od 3 miliona dolara.

Iako je ceo njen svet praktično srušen, Edwardsova je u toku jučerašnjeg intervjua kratko odgovorila na pitanje o svom trenutnom stanju samo rečima: „Dobro sam, hvala na pitanju.“ Njene koleginice iz benda Little Mix su, potom, zamolile voditeljku da joj ne postavlja više pitanja.

Sa druge strane, Zayn je svoje stanje iskazao na nešto poetičniji način tako što je na Twitteru okačio fotku klavira na čijim se dirkama nalazi isečena fotografija lotosa. Kako lotos simbolizuje lepotu koja nastaje u močvarnom blatu nije teško naslutiti Malikovu simbolistički obojenu poruku o oporavku putem muzike.

https://twitter.com/zaynmalik/status/628747699756494848/photo/1

Pored toga, on je obavestio svoje fanove da uživa u novoj pesmi The Weeknda High For This koja se bavi uzimanjem narkotika što je pokrenulo brojne spekulacije o načinu na koji se pevač izvlači iz depresije.