‘Zbog bolesti gubim sposobnost da čitam i pišem!’

Bolest sve više utiče na TV zvezdu ( foto: Instagram )
Bolest sve više utiče na TV zvezdu ( foto: Instagram )

Nakon dugog vremenskog perioda Yolanda Foster objavila je post na svom blogu kako bi objasnila svojim čitaocima zašto više ne piše.

TV zvezda, najpoznatija kao jedna od članica čuvenih Real Housewives of Beverly Hills, već tri godine boluje od Lajmske bolesti, oboljenja subakutnog i hroničnog toka koja prvenstveno zahvata kožu, a potom se širi na srce, zglobove i centralni nervni sistem.

Yolanda se već 3 godine bori sa ovom opakom bolešću, a ne posustaje ni sada kada joj je sve manje moguće da čita, piše, pa čak i da gleda TV.

“Iako je pisanje moja najveća strast na svetu pišem sve manje jer, nažalost, sve manje mogu da to radim na zadovoljavajući način. Osećam se kao da mi je neko oduzeo mozak, svezao mi ruke iza leđa i mogu samo da gledam kako život prolazi pored mene, a ja ne učestvujem u njemu”, stoji između ostalog u postu koji je Fosterova objavila na svom blogu uz objašnjenje da iako više neće biti u mogućnosti da piše da će iskoristiti sav svoj novac i uticaj kako bi poboljšala uslove za pronalaženje leka za ovu bolest koja je otkrivena pre više od 100 godina.

“Bog je dao najteže bitke najjačim borcima” ( foto: Instagram )

Na kraju se zahvalila porodici, prijateljima i obožavaocima na svim porukama podrške uz reči: “Kao osoba koja se svakodnevno bori protiv nevidljivog neprijatelja koji me sputava, pozivam vas da svakog dana učinite lep gest prema nekome jer se svako od nas bori sa nečim o čemu mi nemamo pojma. Malo po malo učinićemo promenu nabolje.”

Povezane vesti