Želi da ispuni svaku želju svojoj dragoj: Troicki izdvojio ogromnu sumu za svadbu

(foto: Instagram/aleksandradjordjevic)

 

Kakav grad!!! ? ??????? #beautifulcity #stpetersburg

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

Venčanje Viktora  Troickog i Aleksandre Đorđević je zakazano za 27. novembar. Pripreme se polako privode kraju, a po svemu sudeći, Viktor se postarao da njegova draga dobije venčanje o kakvom je maštala. 

Kako prenosi Alo, za svadbu tenisera i manekenke biće potrošeno pravo malo bogatstvo. Dovoljno da se u Srbiji kupi solidan stan. Na organizaciji ceremonije radi najbolji i najskuplji tim stilista, dekoratera, scenografa i kulinarskih majstora, a Viktor se postarao da budućoj supruzi da do znanja da ne razmišlja o budžetu.  

VT ?? A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

“Zbog obaveza koje ima na turnirima, Viktor se apsolutno isključio iz organizacije svadbe, ali je Aleksandri omogućio da potpuno uživa u pripremama najvažnijeg dana za njih dvoje. Troicki je budućoj supruzi rakao da će potpisati sve troškove i da angažuje agancije koje želi bez obzira na troškove”, rekao je izvor, pa dodao: “Svadba je zakazana u prestižnom prestoničkom hotelu, gde će prirodnim cvećem biti ukrašen čitav prilaz, a ne samo svečana sala. Na plafonu će biti posebna vrsta dekoracije, koja će biti u skladu sa onom na svakom stolu. Zvanicama se ovih dana dele pozivnice pravljene po dizajnu kreatora kojeg je Aleksandra angažovala, dok su dekorateri osmislili svaku ikebanu na autentičan način. Posebna pažnja posvećena je mladenačkom stolu, na čijem osmišljavanju je radio čitav kreativni tim. Samo cvetni aranžmani koštaće nekoliko hiljada evra”.

 

On.

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

Prema njegovim rečima, Aleksandra je tražila escajg i posuđe od najkvalitetnijeg materijala, a za tu priliku će nositi čak nekoliko haljina najpoznatijih kreatora. Viktor se umešao samo kada je u pitanju muzika, ali se imena pevača još uvek drže u tajnosti. Teniser je već platio iznajmljivanje najboljih apartmana za goste koji dolaze sa strana, a među zvanicama će se naravno naći i njegove kolege, Novak Đoković i Janko Tipsarević, za kog se pretpostavlja da će biti kum.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI