Prati nas

Željko Stojanović izjavio: Gastoz je prodavao drogu u Svilajncu

(foto: TV Happy)

(foto: TV Happy)

Željko Stojanović iznenadio je svoje cimere i gledaoce koje prate Parove izjavivši da je Nenad Marinković Gastoz dilovao drogu u svom rodnom kraju, Svilajncu.

Sve je počelo kada je Jelena Tomić Matora rekla sinoć da ne može da veruje da je Gastoz namontirao snimak u kome navdno voditeljka Parova Ivana Savić daje telefon Jeleni Golubović. Željka, međutim, ta činjenica nije uopšte iznendaila.

“Gastoz je prodavao drogu u Svilajncu. Šta vam je čudno da je to uradio?”, rekao je Stojanović.

Inače, ovo nije prvi put da se narkotici dovode u vezu sa Nenadom. Ranije se pominjalo da je Gastoz konzumirao kokain u finalu prošle sezone ovog rijaliti šoa.

Mislite li da ima istine u Željkovoj izjavi?

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Tyson

    08. 03. 2016. at 22:33

    Auuuu dečko loših umskih mogučnosti Željko priča ahahaha. Pa on se ne trezni, ni ne skida sa belog (kokoce) u Parizu a još je bisexualac a brat mu Žarko klasičan GAY (derpe)! Cela porodica igra igru po rijalitijima a nisu ni bogati, koliko se hvale. Pozz svima iz Pariza!

  2. Sretko

    09. 03. 2016. at 20:02

    GASTOZ je daleko najbolji u PAROVIMA po svemu! Momak je imao mnogo teško tj nikakvo detinjstvo i nikad baš nikad nije zbog toga kukao, za razliku od pokvarene Senade Mace, ali je ipak postao dobar čovek, koji obečava. GASTOZ je duhovit-šoumen, peva, igra gitaru, pravi je šarmer, dobar je čovek i pošten i korektan, poštuje starije (osim LAŽOVKE Vesne, koja ga proziva sa BI-sexualac), priča 5 jezika, mnogo je bistar momak za samo 23 godine. Uhvati koju god želi devojku, nije bitno kakva je ukoliko je poželi, momak zna svoj posao. Pa neče se oženiti sada tek sa 23 godine, život je pred njim. Ok je sve ali ovu pokvarenu babu ZORICU (7 godina stariju) mora da ostavi na miru i što dalje od nje, ukoliko stvarno želi a i može osvojiti DUPLU KRUNU!?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top