Prati nas

Serije

Zvezda serije Očajne Domaćice se vraća na TV ekrane

Originalni producenti i scenaristi serije Devica Džejn sa radošću najavljuju spin-off od koga već sada svi imaju velika očekivanja! 

Ukoliko ste bili fan serije Očajne Domaćice , imamo dobre vesti – jedna od naših omiljenih “domaćica” se vraća na TV ekrane, i to ni manje ni više nego Marcia Cross, poznatija kao Bree iz serije, u nastavku serije Devica Džejn! 

Naime, kako je nedavno podrvđeno, CW je odlučio da napravi spin-off serije Devica Džejn pod imenom Jane The Novela a u jednoj od glavnih uloga će se naći upravo Marcia!

Pedesetšestogodišnja glumica će tumačiti ulogu Renate, manipulativne majke Felixa koja je opsednuta kontrolom i glamurom i ne preza ni od čega kako bi uradila ono što smatra da je ispravno za svog sina, čak iako će ga to koštati sreće i života koji sam želi da vodi.

Serija je opisana kao puna neočekivanih obrta i spletki, a svaka sezona bazirana je na drugoj izmišljenoj noveli koju je napisala Jane Villanueva, lik iz serije, odnosno Gina Rodriguez.

U seriji će biti puno novih likova koji do sada nisu bili deo originalne serije, a likovi su osmišljeni kako bi upotpunili dramu i otkrili “tajne koje menjaju život”

Originalni producenti i scenaristi serije Devica Džejn zaduđeni su i za novi spin-off od koga već sada svi imaju velika očekivanja!

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top