Connect with us

ABBA ponovo na okupu!

Muzika

ABBA ponovo na okupu!

(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Jedna od najpopularnijih švedskih grupa sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, ABBA, nakon trideset godina se ponovo okupila u Stokholmu.

Poslednji nastup poznatog četverca bio je davne 1986. godine, a Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny AnderssonAnni-Frid (Frida) Lyngstad su se ponovo spojili i otpevali pesmu Me and I sa albuma Super Trouper iz 1980. godine. Povod je bio privatna proslava u Berns Salonger hotelu, gde su im se na sceni pridružile i druge javne ličnosti.

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Članovi grupe su se poslednji put okupili u januaru ove godine na otvaranju restorana Mama Mia! The Party u Stokholmu, ali tada nisu nastupali.

ABBA se razišla 1982. godine, a svojevremeno im je nuđeno čak milijardu dolara kako bi organizovali povratničku turneju, međutim, nisu bili zainteresovani. “Nema te količine novca koja bi nam promenila mišljenje. Možda ponekad kažemo da bi bilo dobro da ponovo pevamo zajedno, da samo snimamo i ništa više, ali ne znam da li će se to i dogoditi – zato ne govori da hoće”, izjavila je Frida.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top