Prati nas

Abby Lee Miller: ‘Neću preživeti zatvor’

Život

Abby Lee Miller: ‘Neću preživeti zatvor’

Hugging my pillow, what do you like to hug? #dancemoms #saveyourtearsforthepillow

A post shared by Abby Lee Miller (@therealabbylee) on

Bivša zvezda šoa Dance Moms, Abby Lee Miller otvorila se na temu njene zatvorske kazne  nakon što je uhapšena zbog skrivanja imovine.

Pedesetogodišnja Abby započela je odsluženje jednogodišnje zatvorske kazne 12. jula, priznavši da je pravila greške koje su do nje dovele. “Verovatno neću preživeti ovu kaznu” rekla je Millerova u intervjuu za The View pre njenog odlaska na odsluženje kazne.

Abby je rekla da je dobila napad panike nakon što je čula presudu, ali i da se nada da sve što je postigla neće biti zaboravljeno: “Dala sam novi život deci. Niko to ne može da mi oduzme. Niko.” svojevremeno je izjavila.

Millerova je ekskluzivno za Us Weekly pričala o razlozima zbog kojih je plaši život iza rešetaka: “Tamo postoji žena, specijalista, koja je, kako sam mislila, trebala da me pripremi za sve. Moram da saznam da li, na primer, mogu da spavam sa čarapama jer mi se stopala grče ako je hladno. Hoću li moći da imam kompjuter tamo? Da li mi je dozvoljeno korišćenje određenog dezodoransa? Imam normalna pitanja koja bi svako imao, a ne dobijam odgovore na njih.” ističe ona.

 

 

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top