Prati nas

Akademija debelih: Maričić motivisao buce

Vesti

Akademija debelih: Maričić motivisao buce

Vezba po vezba

Iako se treneri Akademije debelih svakodnevno trude da motivišu takmičare, na današnjem treningu u teretani je Andrej Maričić umnogome doprinosio pozitivnoj atmosferi, maksimalno stimulišući svakog takmičara.

Takmičari su mu po završetku treninga zahvalili na podršci i tome što im je učinio trening lakšim. Takmičar koji se izdvaja po većem emotivnom naboju je Jovan, priznao je da mu nije lako na Akademiji i da takvom utisku doprinose ostali ukućani koji ga često zadirkuju, kako je rekao zbog njegove naravi.

Nema prestanka

On je zadirkivanje prihvatio prilično teško, toliko da je gotovo zaplakao. Po povratku na Akademiju, u pripremanju ručka im se pridružio kuvar Velimir, koji im je pokazao kako da na najbolji način pripreme ono što im je tim nutricionista prepisao. Ovoga puta su u pripremanju ručka učestvovali svi takmičari i to tako da su uglavnom oni sami bili zaduženi za pripremu hrane, dok je Velimir imao savetodavnu ulogu i držao se po strani.

Prethodnog dana je sve ukazivalo na rađanje prve ljubavi na Akademiji između Darka zvanog Mrvica i Tanje. Njih dvoje su danas bili još prisniji te su počeli da razgovaraju o slobodnijim temama i uz nežno maženje ćaskaju o budućnosti. Njih dvoje su se zajedno zagrevali pred trening a vežbanje su nastavili i u večernjim satima. Darko je Tatjani rekao da je odličan ljubavnik, na šta mu je ona odgovorila da se to ne može ovako oceniti, a on joj je dobacio da će ona to saznati.

Izvor, foto: Pink Press1 komentar

1 komentar

  1. Smoren Dečko

    07/07/2012 at 3:01 pm

    trci kravo skidaj salo
    razvijaj misice

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top