Akademija debelih: Maričić motivisao buce

Objavljeno: 07.07. 08:39

Vezba po vezba

Iako se treneri Akademije debelih svakodnevno trude da motivišu takmičare, na današnjem treningu u teretani je Andrej Maričić umnogome doprinosio pozitivnoj atmosferi, maksimalno stimulišući svakog takmičara.

Takmičari su mu po završetku treninga zahvalili na podršci i tome što im je učinio trening lakšim. Takmičar koji se izdvaja po većem emotivnom naboju je Jovan, priznao je da mu nije lako na Akademiji i da takvom utisku doprinose ostali ukućani koji ga često zadirkuju, kako je rekao zbog njegove naravi.

Nema prestanka

On je zadirkivanje prihvatio prilično teško, toliko da je gotovo zaplakao. Po povratku na Akademiju, u pripremanju ručka im se pridružio kuvar Velimir, koji im je pokazao kako da na najbolji način pripreme ono što im je tim nutricionista prepisao. Ovoga puta su u pripremanju ručka učestvovali svi takmičari i to tako da su uglavnom oni sami bili zaduženi za pripremu hrane, dok je Velimir imao savetodavnu ulogu i držao se po strani.

Prethodnog dana je sve ukazivalo na rađanje prve ljubavi na Akademiji između Darka zvanog Mrvica i Tanje. Njih dvoje su danas bili još prisniji te su počeli da razgovaraju o slobodnijim temama i uz nežno maženje ćaskaju o budućnosti. Njih dvoje su se zajedno zagrevali pred trening a vežbanje su nastavili i u večernjim satima. Darko je Tatjani rekao da je odličan ljubavnik, na šta mu je ona odgovorila da se to ne može ovako oceniti, a on joj je dobacio da će ona to saznati.

Izvor, foto: Pink Press
Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. listdvo@yahoo.com'

    Smoren Dečko

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Thumb up 10 Thumb down 18

soraja
Hot or not

Nadmašila samu sebe: Soraja u najprovokativnijem izdanju ikada

Iako je poznata po smelim odevnim kombinacijama (ili fotografisanju bez ičega na sebi) Soraja Vučelić je sinoć dokazala da može da bude provokativnija nego ikad i...