Connect with us

Ana Nikolić poslala otvoreno pismo RTS-u
Šokantno

Ana Nikolić poslala otvoreno pismo RTS-u

Pevačica Ana Nikolić tuži Radio-televiziju Srbije zbog propusta na Beoviziji 2009. godine, kada su je diskvalifikovali u polufinalu. Javni servis i Nikolićeva juče su imali okršaj na sudu. Dok se u ime RTS-a pojavio muzički urednik Dragoljub Ilić, Anu je predstavljao njen advokat Milenko Perić.

“Od žirija je na polufinalnoj večeri dobila nulu! Pevači, kad vide da su u situaciji u kakvoj je ona bila, pribegavaju dizanju medijske prašine. Videla je ona da nema šanse, jer je i po glasovima publike bila peta-šesta po redu! Ana nije bila u prvobitnoj selekciji, nego je naknadno ubačena. Pesma je pisana za Natašu Bekvalac, koja je učešće otkazala iz privatnih razloga. Ana je u priču ušla 10 do 15 dana pre festivala”, izjavio je muzički urednik RTS-a.

Ana, koja je u medijskom ilegali, morala je da se oglasi i uputi otvoreno pismo RTS-u.

“S obzirom na to da su prestavnici medija bili prisutni, nažalost samo ispred sudnice, smatram da je istima sve savršeno jasno, te da je bilo kakvo moje dodatno objašnjenje čitave situacije izlišno. Međutim, dok sam ja ćutala i mesecima unazad se nisam oglašavala upravo iz želje da se ne remeti tok suđenja, gospodin Ilić je izneo niz nepravilnosti i uglavnom neosnovanih pretpostavki. Za početak je trebalo da se barem elementarno obavesti o slučaju u kojem istupa, te da ne pravi krucijalne greške tipa da sam pevala numeru “Romale romali”, kada svi znaju da sam nastupala sa pesmom “Bili smo najlepši”. Takođe apsolutna neistina je da je ista bila namenjena Nataši Bekvalac. Elem, to je sporedno u odnosu na njegove pretpostavke kako bi se glasanje odvijalo i da sam se pojavila. Vidovita još nisam, te da unapred znam da ću dobiti minimalan broj glasova, te da se zato ne pojavim, pa odlučim da dižem medijsku prašinu. To je njegovo viđenje stvari koje ću javno da pojasnim sada. Poziva se na to da nisam dobila ni jedan glas u drugoj polufilalnoj večeri, a ja ga pitam pa zbog čega bi zaboga iko glasao za pesmu koja te večeri nije izvedena?! A što se tiče kvaliteta iste, da nisam bila uverena u visok plasman ne bih se ni prijavila, a ni ovako borila za zadovoljenje pravde… Takođe, tu istu numeru koju sada osporavaju je taj isti RTS nagradio pobedničkom kompozicijom Beovizije, tako da… Jedan dnevni list je sjajno rekao – “greška je naša, ali nismo krivi!”. Gospodine Iliću, dozvolite da sud bude taj ko će da proceni da li sam oštećena ili ne. Hvala unapred”, kaže Ana.

Pročitajte još i:  Nije zahtevna trudnica: pogledajte šta je Ana Nikolić dobila od supruga

Preslušajte spornu pesmu i Anin nastup na Beoviziji 2009. godine…

Izvor: Scandal.rs

Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Vozi Mishko!

  30/11/2011 at 10:50 am

  A sto ga nije zatvorila?

 2. Dzovana

  30/11/2011 at 10:57 am

  Uvek mi je katastrofa bila ova pesma…

 3. andrea

  30/11/2011 at 11:01 am

  Uzasan stajling,a pesma je toliko glupa,da mi nije jasno kako je nije sramota bilo da je peva…Mislim “peva”…

 4. MLP

  30/11/2011 at 11:34 am

  Ja sam sada prvi put čula pesmu….Ali majke mi, prvi put,…baš bezveze..

 5. Iva

  30/11/2011 at 1:37 pm

  Ona je meni skroz bezveze. Ne znam sta pokusava da postigne.

 6. ZuZu

  30/11/2011 at 2:22 pm

  Voleli vi Anu ili ne, ova pesma je bila kao stvorena za Eurosong te godine. Bar bi usla u finale, za razliku od cuda koje je te godine pobedilo:P

 7. Nina

  30/11/2011 at 3:47 pm

  Styling vam je uzasan? Pesma vam je uzasna?
  Hahah “CIPELA” je pesma koja je verovatno trebalo da pobedi na izboru za pesmu evrope? ZBOG? Zbog toga sto je ne izvodi Ana Nikolic? Zbog toga sto svako jebeno govno koje je nekvalitetno i smesno toliko da ismeva sva stvorenja na ovom svetu koja su rodjena kao defektna bica, ili kako ih nazivate “retardi”, nama je zabavno.

 8. ejwepa

  30/11/2011 at 5:46 pm

  Prestavnicima?:) Tracaro, to se tebi potkralo, ili nam je Anchi nepismena? :)

 9. JZB

  30/11/2011 at 8:09 pm

  Kakvo god da imate misljenje o kvalitetu pesme, Ana je u ovom slucaju u pravu. Poneli su se neprofesionalno. Koliko se ja secam, devojka je dosla, otpevala pesmu, ali se navodno prema glasovima publike nije plasirala u finale. Naknadno su izasli i rekli da je doslo do greske u brojanju glasova i pozvali je da dodje da otpeva pesmu sto ona nije htela da uradi. Na sudu su priznali da su joj zamenili glasove. Mozda nije ni mogla ni trebala da pobedi na takmicenju, ali nekome je valjda tamo posao da vodi racuna o ispravnosti glasanja.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top