in

Novi selebriti trend u Srbiji: ilegala!

Izgleda da su domaće zvezdice i zvezde napokon shvatile da je ljudima muka kada izlaze iz frižidera, pa su započele novi trend – povlačenje u ilegalu.

Sve je više domaćih pevačica koje se odlučuju na medijsku ćutnju, dok ne spreme novi projekat ili da bi se odbranile od skandala koji se raspredaju o njima.

Prva koja se odlučila na medijsku tišinu bila je upravo miljenica tabloida – Jelena Karleuša. JK je pre nekoliko nedelja napisala na svom facebooku: „Počinje medijska ćutnja. Do novog albuma. Volim vas“. Ipak, iako je i u par emisija, na različitim televizijama najavljivala odlazak u ilegalu, Jelena se prošle nedelje pojavila u emisijama Šopingholičarka i Magazin in na Pinku. U svoju ‘odbrana’ na facebooku je napisala da su emisije snimane pre njenog odlaska u ilegalu.

Povlačenje u ilegalu nisu najavile pop pevačice Ana Nikolić i Nataša Bekvalac, ali obe se mesecima nisu oglašavale, što zbog pripremanja novih pesama, što zbog loše slike koja je prezentovana o njima u medijima.

Seka Aleksić takođe se nije oglašavala par meseci, ali se prošle nedelje pojavila u jednoj emisiji kratke forme. Poslednja pevačica koja je najavila odlazak u ilegalu je Lepa Brena.

I dok one najavljuju, pa prekrše medijsku ćutnju, jedino je Ceca Ražnatović, koja je u osmomesečnom kućnom pritvoru do februara 2012. godine, u pravoj medijskoj ilegali.

Izvor: Novosti.rs