in

Najgore plastične operacije ikad!

Svi znamo koliko su poznate ličnosti veliki fanovi plastične hirurgije, pa vam danas predstavljam nekoliko slučajeva kad moderna plastična rekonstruktivna hirurgija i nije baš išla na ruku sledećim zvezdama.

Popularni pevač Majkl Džekson je nekad bio kralj popa, a sada je definitivno poznat kao kralj plastičnih operacija. Niko ne zna tačan broj operacija koje je Majkl obavio. Samo na njegovom nosu obavljeno je toliko zahvata, da je nos malo falilo da otpadne, ali najnovijom operacijom kad mu je hrskavica iz uha prebacena u nos, Majklov nos je ipak spašen.

majkl-dzekson

Posle njega sigurno najpoznatija po svojoj ideji da želi da liči na mačku, verovali ili ne je Džoselin Vajldenstajn, poznatija kao Žena mačka.  Žena koju vidite na slici ispod je ustvari postala poznata širom sveta upravo pošto je svoju ideju o tome da želi da izgleda kao mačka počela sprovoditi u delo! Sami pogledajte šta je rezultat ove “fiks ideje”. Samo ću reći- mrnjau! :)

dzoselin

Miki Rurk je dosta skrenuo pažnju posle uspešne povratničke uloge u filmu “Rvač”, ali i zbog svog promenjenog izgleda. Tokom devedesetih godina kad mu je glumačka karijera bila na pauzi, Miki se posvetio boksu, pa su mnogobrojne povrede iz mečeva deformisale njegovo lice. Posle želje da se vrati filmu usledile su mnogobrojne operacije uglavnom na licu, koje su glumčev vizuelni identitet u potpunosti promenile.

miki-rurk

Ispod možete videti još tri dame koje su koje su malo preterale sa botoksom i zatezanjem lica da izgledaju drugačije do ne prepoznavanja. To su glumica Melani Grifit, bivši supermodel Dženis Dikinson i dizajnerka i sestra pokojnog Đanija Versaćea, Donatela Versaće.

melani-grifit

dzenis-dikinson

donatela

izvor: T- portal