Search
Close this search box.

Da li je Rasta uzeo ćerku Ani Nikolić u sred skandala?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Javnost je zanemela pred snimkom koji je u subotu preplavio društvene mreže a na kojem se vidi Ana Nikolić u krupnom kadru sa kraterima po licu kako moli svog doskorašnjeg menadžera da joj pozajmi novac.

Pale su teške optužbe sa obe strane, a pevačica se našla u centru skandala, međutim ono što mnoge zanima jeste gde se ovih dana nalazi njena i Rastina ćerka Tara.

Muzička zvezda je u međuvremenu otišla u Paraćin odakle je poreklom, i od tada se ne oglašava, a njen bivši suprug nije hteo da komentariše ništa o njoj za medije.

U međuvremenu mediji su stupili u kontakt sa majkom pevačice koja je na odmoru, tako da je kratko rekla da nema komentar i da trenutno nije u zemlji, prenosi Svet.

Sa druge strane je Rasta uzeo ćerku da bude kod njega izvesno vreme dok se prašina koja se podigla oko Nikolićeve ne smanji.

Reper je na Instagram nalogu objavio fotografiju naslednice koja uživa u njegovom stanu na Vračaru i pokazao da je uvek tu za ćerku, te da zajedno provode vreme dok Ana vreme provodi daleko od svih boreći se sama sa problemima koji su je opkolili.

Imajući u vidu stanje pevačice koje je ovih dana tena broj jedan, verujemo da će u narednom periodu Anina i Rastina ćerka biti više sa tatom, što je i bolje za sve dok se Nikolićeva malo ne povrati i reši psihičke probleme.

POSLEDNJE VESTI