Zdravlje Ane Nikolić ozbiljno ugroženo, mora na lećenje u Austriju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zdravlje Ane Nikolić ugroženo! Ana Nikolić u poslednje vreme ne može da uspostavi miran odnos sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom iako je čeka teška borba za zdravlje, a on bi trebalo da preuzme deo obaveza oko ćerkice Tare.

„Rasta je bio loš muž, nikad mu ne bih dala drugu šansu, u tom smislu. On je navikao da mu ja ćutim, ali to više neću, pa tako kad provali neku glupost, dobije i reakciju, odnosno imperija uzvrati udarac. Njegov i moj odnos se bukvalno menja od danas do sutra. Uglavnom, kad se naljuti, on me blokira. Ja sam se udala iz ljubavi, to je činjenica, ali je bilo nepromišljeno. Rasta i ja smo super saradnici, to je ok, ali kao emotivni partneri… To nije bio slučaj,“ kaže pevačica.

Zdravlje Ane Nikolić je ozbiljno ugroženo, što je ona i sama potvrdila.

„Imala sam ozbiljne zdravstvene probleme sa pankreasom. Plus, kasno je otkriveno sve i kasno ustanovljena dijagnoza. Onda mi je imunitet jako opao posle korone, što je opet direktno udarilo i na pankreas. Posledice i dalje osećam. Predstoji mi ozbiljan period lečenja, to se zvanično vodi kao detoksikacija, ali je veoma isrpljujuće. Jako su skupi tretmani i na lečenje idem u oktobru, u Austriju,“ rekla je

POSLEDNJE VESTI