Search
Close this search box.

Afera mito u Zvezdama Granda: Pada još jedan član žirija?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Afera mito u Zvezdama Granda pre dva meseca potresla je ceo muzički svet, naročito što je za traženje mita bila optužena Snežana Đurišić.

No, Đurišićka nije jedina, jer se upravo pojavila vest da je i Đorđe David tražio novac od roditelja. A, i on se oglasio tim povodom.

„Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti!“ kaže Đorđe David.

„Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo „Majstore tamo su vrata i putuj!““ izjavio je roker i dodao:

„Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave ‘Zvezde Granda‘ zadržavaju svoj pečat.“

„Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak,“ rekao je muzičar u „Grand Magazinu“.

POSLEDNJE VESTI