Search
Close this search box.

Ceca progovorila o skandalu sa Snežanom Đurišić: Moraš da platiš….

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U 26. epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ koji se emituje svakog petka od 22 časa na Blic Tv, Mts kanalu 115, imaćete priliku da vidite kako zaista izgleda saradnja Svetlane Cece Ražnatović sa njenim kandidatima u popularnom muzičkom show programu „Zvezde Granda“.

Druženje je prolazilo u interesantnoj atmosferi a osim poslovnog dela u kom Ražnatoviževa daje svoj maksimum, popularni show prati i život Cecine sestre, Lidije Ocokoljić, koja u ovoj epizodi svojoj ćerki Heleni sprema gala proslavu za 18. rođendana u popularnom beogradskom restoranu.

U ležarnoj atmosferi Ceca je sa svojim kandidatima ćaskala o nedavnom skandalu koji je potresao „Zvezde Granda“ kada je majka jednog od učesnika, Dušana Vukadinovića, optužila Snežanu Đurišić da uzima mito.

„Moraš da platiš da bi prošao dalje! Ma, Đorđe je pobesneo,“ prokomentarisala je Ceca koja je stala na stranu svoje koleginice. Ceca se potpuno prirodno odnosila prema svojim kandidatima, hvaleći ih i razbijajući im tremu.

Zanimljivo je da se među njenim kandidatima našla i transrodna pevačica koja je privukla veliku pažnju, Alina Juhart.

Pročitajte: Snežana Đurišić iza osmeha krije pravo lice – Stroga, opasna, svi je se plaše

Sa druge strane, njen sin Veljko naporno trenira, a mnogobrojni fanovi porodice Ražnatović imaće prlike da u 26. epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceac show“ vide kako izgleda jedan od njegovih iscrpljujućih treninga, ali i kakav odnos ima sa svojim trenerom.

Cecina sestra Lidija Ocokoljić u ovom periodu ima važne obaveze. Naime, čeka je priprema proslave 18. rođendana njene ćerke Helene.

Za ovu svečanost Lidija se opredelila za veoma popularan beogradski restoran, a kako je otkrila planira da svojoj ćerki priredi gala proslavu. Kako je otkrila, biće čak 150 zvanica.

POSLEDNJE VESTI