Search
Close this search box.

Voyage pevao Ceci: Karleuša ga pitala da li zna da je ona davala alibi svojim kumovima za ranjavanje njegovog oca

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na sinoćnoj proslavi punoletstva sestričine Cece Ražnatović između ostalih nastupao je mladi reper Mihajlo Veruović Voyage.

Naime, pevačica je sestričini Heleni Ocokoljić pripremila njegov nastup kao poseban poklon, a potom se i snimila kako igra uz njegovu numeru.

Ovo je posebno zapalo za oko Cecinoj večitoj suparnici Jeleni Karleuši.

Voyage je sin Milana Veruovića, koji je bio telohranitelj pokojnom premijeru Zoranu Đinđiću, a prilikom njegovog atentata 2003. godine je ranjen, a Ceca optužena da je umešana u atentat.

Voyage je otvoreno govorio da je njegova porodica nakon atentata na premijera morala da se odseli u Francusku, te je Karleuša na Instagramu istakla da se „nada da Vojaž nije svestan“ kome peva.

„Ne znam šta je nanogicu učinilo srećnom, Vojaž koji joj peva u lice ‘oko mene k*rve, pare, droga’ ili činjenica da je davala alibi svojim kumovima za teško ranjavanje oca od tog istog Vojaža. Mislim, nadam se da nije svestan… jer ko bi svestan otišao da peva ‘ubicama moga oca’“, napisala je Karleuša na Instagram storiju.

Podsetimo, Ražnatović je više puta optuživana da je bila bliska sa pripadnicima Zemunskog klana, kao i da im je pružila alibi, što je ona više puta oštro demantovala, a zbog ovih tvrdnji, njih dve su se našle i na sudu.

POSLEDNJE VESTI