Search
Close this search box.

Čekam treće unuče, princezu: Ceca o Anastasijinoj trudnoći

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o trećem unučetu koje će dobiti, budući da je njena ćerka Anastasija u drugom stanju i da će roditi devojčicu.

Ona je na početku razgovora rekla da je i sama rano počela da radi, te kako se osećala dok je živela sa roditeljima.

„Moda je meni jako bitna. Moja profesija je usko vezana i za modu. Ja sam prvi put zaradila novac sa nekih 10 godina, kao devojčurak, pare sam dala roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim. Rano sam počela da zarađujem, do neke svoje 17, 18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u školu i dobijala džeparac. Ništa mi nije falilo“, rekla je Ceca i dodala:

„Iskreno, bolje mi je bilo tada. Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod svojih roditelja. Sve im je sređeno, mama i tata brinu o svemu, a mi dok odrastamo trudimo se da što pre odemo i da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas čeka. To shvatiš kad treba prve račune da platiš i da to neće niko uraditi osim tebe“.

Ceca je onda progovorila o trudnoći ćerke Anastasije, koja trenutno živi u Španiji sa partnerom Nemanjom Gudeljom, koji igra za tamošnji klub Sevilju.

„Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju“.

Ražnatovićka je ispričala i kako je njen prvi unuk Željko, sin Veljka Ražnatovića, reagovao na rođenje brata Krstana.

„Željko je prihvatio brata Krstana, ali ne ostavljamo ga samog sa bebom. Bila sam presrećna kada sam čula da nam u porodicu dolazi devojčica. Veljko i Bogdana žele puno dece, što mene raduje jer se meni nije ostvario san da ima više naslednika. Rekla sam Veljku za treće dete kada Krstan očvrsne, pitala sam ga šta bi voleo, on je rekao ćerku“.

Ceca kaže da je u njihovoj kući uvek bilo male dece.

„Moja sestra još uvek ima malu decu, u našem domu se deca rađaju u nekom kontinuitetu. Mislila sam da će mi se desiti da mi Željko bude mezimac, ipak je on ta prva ljubav, ali evo sad kad je došao Krstan podjednako ih volim“, zaključila je Ražnatovićka za „Blic“.

POSLEDNJE VESTI