Search
Close this search box.

Koliko je koštao porođaj Bogdane Ražnatović? Zavrteće vam se u glavi od cifre

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bogdana i Veljko Ražnatović u ponedeljak su postali roditelji još jednog dečaka kome su dali ime Krstan. A, taj dan bio je poseban za sve Ražnatoviće, jer je 17. aprila rođen i Veljkov otac Željko.

Kako su svi vodili računa o Bogdani tokom trudnoće, tako su se pobrinuli da dolazak malog Krstana na svet protekne što lepše i bezbolnije. Zbog toga je porođaj Bogdane Ražnatović obavljen u jednoj privatnoj klinici, a Veljko je za to, kako piše Kurir, izdvojio oko 4000 evra. Međutim, to nisu svi troškovi.

„Bogdana je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su ona i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara„, otkriva izvor.

Porođaj Bogdane Ražnatović se i dalje slavi, kako u Beogradu, tako i u Titelu, a bake Danijela i Ceca su i za Bogdanu i za Krstana pripremile specijalne poklone.

„Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala“, rekla je folk diva, ne želeći da otkriva šta će pokloniti snajki i unuku.

Međutim, izvor blizak porodici tvrdi da će Krstan dobiti nešto što je pripadalo njegovom dedi Arkanu, a što ima veliku, kako emotivnu, tako i materijalnu vrednost.

POSLEDNJE VESTI