Drugarica joj uništila porodicu: Goca Božinovska ludački volela Šijana…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon mnogo godina koje su ih držale na suprotnim stranama, drugarica Goce Božinovske i poznata pevačica navodno su uspele da zakopaju ratne sekire nakon što je Goca pronašla mesta u svom srcu da dugogodišnjoj drugarici oprosti što joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu sina.

Drugarica Goce Božinovske uništila porodicu pevačici

Nije, doduše, tako razmišljala kada je ranije dala oštru izjavu o svemu što se dogodilo između Gorane i njenog muža.

„Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te.“

„Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja“, izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pevačicom.

Najbolja drugarica Goce Božinovske i pevačica, bile su prve komšinice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje.

Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

POSLEDNJE VESTI