Horor! Goca Božinovska izbegla metak u glavu: Čovek je ubijen na mom nastupu!

Posao pevača naše estrade uopšte nije lak.  Iako se uz njihov posao vezuje veselje, zabava i dobar provod neki od pevača proživeli su pravu dramu i za dlaku spasli su živu glavu.

Na neke estradne umetnike pojedinci su fizički nasrtali, dok su na druge pevače potezali flašu, nož, pa čak i pištolj.

Pevačica Goca Božinovska, otkrila je da je tokom karijere doživela svašta, mnogo neprijatnosti i sama je priznala više puta da je strahovala za svoju bezbednost, a jednom prilikom je sve iznenadila kada je podelila tragičnu priču sa jednog njenog nastupa.

“Jaoj, bilo je naravno, mene tokom života i karijere ništa nije zaobišlo. Sve što neko može da vidi samo na filmu, e to se meni dešava. I pucnjava i tuča sam se nagledala, ma svega i svačega.”

„Čovek je ubijen na mom nastupu!“

Jedan od najdramatičnijih dana u karijeri joj je svakako bio ovaj nastup, te se pevačica osvrnula na čitav događaj i na scenu koju verovatno nikada neće moći da izbriše iz glave.

Na njenom nastupu koji je dotada delovao veselo i činilo se da će proći bez incidenta, ubijen je iz pištolja jedan momak koji se nalazio neposredno ispred.

“Nije pored glave, ali desilo se u Parizu u jednom restoranu da su ubili momka. Metak je proleteo pored mojih očiju i čovek je pao mrtav dok sam ja pevala. To je bilo baš davno. Ljudi su počeli da beže, a ja sam zbunjeno stajala pored njega sa mikrofonom u ruci. Poslednja sam izašla. On je odmah umro, tu baš ispred mene. Ma, svašta se meni dešavalo u životu! O tome što sam ja proživela knjiga može da se napiše,” rekla je svojevremeno za Svet, Goca Božinovska.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.