Horor! Goca Božinovska izbegla metak u glavu: Čovek je ubijen na mom nastupu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Posao pevača naše estrade uopšte nije lak.  Iako se uz njihov posao vezuje veselje, zabava i dobar provod neki od pevača proživeli su pravu dramu i za dlaku spasli su živu glavu.

Na neke estradne umetnike pojedinci su fizički nasrtali, dok su na druge pevače potezali flašu, nož, pa čak i pištolj.

Pevačica Goca Božinovska, otkrila je da je tokom karijere doživela svašta, mnogo neprijatnosti i sama je priznala više puta da je strahovala za svoju bezbednost, a jednom prilikom je sve iznenadila kada je podelila tragičnu priču sa jednog njenog nastupa.

„Jaoj, bilo je naravno, mene tokom života i karijere ništa nije zaobišlo. Sve što neko može da vidi samo na filmu, e to se meni dešava. I pucnjava i tuča sam se nagledala, ma svega i svačega.“

„Čovek je ubijen na mom nastupu!“

https://www.instagram.com/p/CXzaMq6sdkD/

Jedan od najdramatičnijih dana u karijeri joj je svakako bio ovaj nastup, te se pevačica osvrnula na čitav događaj i na scenu koju verovatno nikada neće moći da izbriše iz glave.

Na njenom nastupu koji je dotada delovao veselo i činilo se da će proći bez incidenta, ubijen je iz pištolja jedan momak koji se nalazio neposredno ispred.

„Nije pored glave, ali desilo se u Parizu u jednom restoranu da su ubili momka. Metak je proleteo pored mojih očiju i čovek je pao mrtav dok sam ja pevala. To je bilo baš davno. Ljudi su počeli da beže, a ja sam zbunjeno stajala pored njega sa mikrofonom u ruci. Poslednja sam izašla. On je odmah umro, tu baš ispred mene. Ma, svašta se meni dešavalo u životu! O tome što sam ja proživela knjiga može da se napiše,“ rekla je svojevremeno za Svet, Goca Božinovska.

POSLEDNJE VESTI