KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkada su se pojavile društvene mreže, čini se da se svi utrkuju ko će pokazati da uživa u većem luksuzu. Tako nas poznate ličnosti svakodvnevno zasipaju fotografijama aviona, kamiona, skupocenih poklona… No, istina je, kako tvrdi Goca Božinovska daleko od toga.

Naime, kada je pre nekoliko godina gostovala u jednoj emisiji pevačica je iznela gorku istinu estradnog posla, tvrdeći da ništa nije onako kako izgleda.

„Ja radim petanest sati dnevno, u putu sam non stop. Dođem sa nastupa, raspakujem kofere, stavim garderobu na pranje, popakujem drugu i opet idem na put. Recimo idem u Pariz, ljudi me vide na aerodromu i kažu jao blago njoj, uživa, ide u Pariz… A, ja od Pariza samo aerodrom vidim.“ kaže Goca.

 „Kad dođem na romsku svadbu recimo, pevam od ujutru do ujutru, pa opet nazad na aerodrom. Kući opet raspakivanje, plaćanje računa i sve tako,“ rekla je tada Goca, dodajući da ništa nije onako kako izgleda.

„O meni su pisali da kupujem morsku so za bazen, da bih se bahatila, a istina je da sam je kupila da bih ređe čistila bazen. Šta da radim kad ga već imam, da ga zatrpam. Ja nisam ni htela da pokazujem da imam bazen, nego su novinari navalili da me slikaju pored njega. A, ako su već došli da me slikaju pa ne mogu ih ja odvesti u šupu kod komšije i reći e, ovo je moje. Mi i ako imamo to je zato što puno radimo, ali nema tu nikakvog glamura, težak je to život,“ zaključila je Goca.

POSLEDNJE VESTI