Search
Close this search box.

Sedmogodišnju ćerku voditeljke držali za noge i pesničili: Vršnjačko nasilje sve češće

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Domaća javnost, a i šire, ostala je nema i potrešena masakrom u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u kom je trinaestogodišnjak iz očevog pištolja usmrtio osmoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja ove škole.

Naime, na ovu temu niko nije mogao da ostane imun, te se neretko poznate ličnosti sa svojim stavovima, oglašavaju na ovu temu.

Voditeljka, influenserka i po struci, pravnica, Milica Kon, otkrila je šokantne detalje, u emisiji „Amidži šou“, o vršnjačkom nasilju kroz koje njeno dete prolazi već godinama unazad.

„Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima,“ istakla je ona.

Na ovu njenu priču nije mogla da ostane imuna ni glumica i voditeljka Ana Mihajlovski, te je putem svog instagram profila otkrila da i njeno dete prolazi kroz sličnu situaciju.

„Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prvog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme. Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije „zaslužio“ šamaranja.“

„Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo,“ istakla je Mihajlovski i uz ove reči prikačila je video klip iz emisije „Amidži šou“.

POGLEDAJTE VIDEO

POSLEDNJE VESTI