Umesto raskida, pomirenje: Vuk Kostić i Ana Mihajlovski slavili 6 meseci veze

Ljubav na ispitiu Vuk Kostić i Ana Mihajlovski ne mogu da dočekaju kraj epidemije pošto se ne viđaju već mesec i po dana, ali su u stalnom kontaktu.
„Vuk je u svojoj vikendici na Savi, gde je sklonio i majku koja je osetljivog zdravlja. Slobodno vreme koristi da uživa u prirodi, stalno je na vodi, peca, dok je Ana kod kuće sa decom. Oboje su opasnost od zaraze ozbiljno shvatili i kako bi zaštitili porodice napravili su pauzu u viđanju. No, to ih nije sprečilo da šest meseci veze proslave putem video poziva,“ kaže za SVET izvor blizak paru. Jedna od glavnih tema u javnosti, kada su ljubavni parovi u pitanju, bila je da li su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić i dalje u vezi. Nakon što su se na promociji serije „Južni vetar“ suzdržavali od komentarisanja njihovog odnosa, moglo se jasno zaključiti da uživaju u ljubavi. Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su se sve vreme držali za ruke i pozirali foto-reporterima. A onda se desilo ono što niko nije mogao da nasluti – vanredno stanje. I razdvajanje. „Vuk i Ana se već mesec i po dana uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija pandemijom korona virusa, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku,“ ispričao je izvor blizak paru za magazin SVET.
„Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Tim više što sada ima slučajeva i da su deca zaražena korona virusom,“ istakao je pomenuti izvor i dodao: „Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja. Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumeju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg.  Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmejava preko video-poziva.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI