Search
Close this search box.

Milica Pavlović otkrila u kakvom je odnosu sa Vukom Kostićem

Milica Pavlović nedavno je uplovila u glumačke vode kada je dobila glavnu ulogu u seriji „Pevačica“ čije emitovanje publika nestrpljivo iščekuje, a nedavno je pokazala i kako uživa u društvu našeg poznatog glumca, Vuka Kostića.
Nakon zajedničkih fotografija sa Mokre Gore, otpočele su i priče da su pevačica i glumac u vezi, a Milica se sada oglasila i otkrila sve njihovom odnosu. Milica je istakla da između njih ne postoji ništa više od prijateljstva i ovom prilikom pohvalila Vuka kao domaćina na putovanju o kom su brujali mediji. „Vuk i ja smo samo prijatelji. Družili smo se zajedno na Mokroj gori. Tamo sam otišla sa svojim prijateljima, a potrefilo smo da budemo svi zajedno tamo. Bio je izuzetan domaćin i otkrio nam je sve čari Mokre gore. Ja sam još pod utiskom i mnogo mi je drago da naša zemlja ima takve predele“, rekla je pevačica i dodala da joj je Kostić mnogo pomogao u spremanju uloge.
„Tokom snimanja serije ‘Pevačica’ imala sam puno podršku Vuka Kostića. On i ja se družimo i poznajemo već duži niz godina. Najbitnije što mi je rekao jeste da budem opuštena i ono što zapravo ja jesam,“ navela je. „Takođe, kazao je da imam dara za to i da slušam sve sugestije. Mnogo mi je značio u tom projektu“, zaključila je.

POSLEDNJE VESTI