Uložio 7 miliona dolara: Da li je nastup The Weeknda na Superbowlu vredeo toliko?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što su prošle godine Jennifer Lopez i Shakira oduševile publiku svojim nastupom na poluvremenu Superbowla, ove godine za taj spektakl se pobrinuo pevač The Weeknd, koji je u pratnji plesača izveo niz svojih hitova, među kojima su i pesme „Blinding Lights“, „Starboy“ i „Can’t Feel My Face“.

30-godišnji pevač nije želeo da ga organizatori Superbowla plate za njegov nastup, te je sam uložio neverovatnih sedam miliona američkih dolara u 13 minuta svog performansa, piše “Men’s Health”.

Iako je ova vest mnoge šokirala, to i nije tako neuobičajeno. J Lo i Shakira prošle godine su takođe pristale na isti dogovor, a o tome je za “Forbes” govorio Mark Genis, predsednik konsultantske kompanije “Sportscorp”.

“Spremni su da nastupaju besplatno, pa čak i da subvencionišu troškove proizvodnje putem svoje izdavačke kuće ili promotera koncerata. Čak i najveća imena moraju neprestano da se promovišu. Šou na poluvremenu Superbowla idealna je prilika za to”, objasnio je.

Uz The Weeknda su pažnju privukli i plesači, čije su glave bile omotane u zavoje.

“Zavoj za glavu je parodija na apsurdnu kulturu holivudske slavne osobe i ljude koji manipulišu sobom iz površnih razloga kako bi udovoljili drugima”, rekao je pevač.

Ipak, fanovi nisu bili oduševljeni njegovim nastupom, pa su komentari na twitteru prilično oštri.

POSLEDNJE VESTI