in

Zaradio više od Rihanne i Eda: Novak Ðoković među najplaćenijim zvezdama na svetu


Kada se već prisećamo svih poduhvata, najlajkovanijih fotografija, najgledanijih spotova i najpraćenijih zvezda na društvenim mrežema ove godine, onda je red da se prisetimo i poznatih ličnosti koje su najviše zaradile u 2017. godini. Kao i svake godine, Forbes je i ovog leta objavio listu poznatih ličnosti sa najvećom zaradom, a posebno je zanimljivo to što se na listi našao i jedan Srbin.

Naš najpoznatiji teniser, Novak Ðoković se našao na 68. mestu ove liste zaradivši čak 37.6 miliona dolara. Ispod njega se nalaze druge poznate zvezde kao što us Naymar, Ed Sheeran, Rihanna, Dr. Dre, Britney Spears i Katy Perry.

Bez ikakvog iznenađenja, na prvom mestu ove liste se nalazi Sean Diddy Combs i to neverovatnom zaradom od 130 miliona dolara. Na drugom mestu je Beyonce, koja je zaradila samo 25 miliona manje od Diddyja.

Veliko iznenađenje je i popularni pevač The Weeknd, koji se našao na visokom šestom mestu sa zaradom od 93 miliona dolara. Ispod njega se nalaze i Justin Bieber (13. mesto 83.5 miliona dolara) i Kim Kardashian koja je zaradila 45.5 miliona dolara, dok njen suprug Kanye West nije među 100 javnih ličnosti sa najvećom zaradom.