Umrla dvojnica Kim Kardashian tokom operacije: Imala samo 24 godine

dvojnica kim karadshian

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezda sajta OnlyFans koja je svoju karijeru napravila kao dvojnica Kim Kardashian umrla je nakon što je procedura plastične hirurgije pošla po zlu.

Christina Ashten Gourkani, koju prati više od 600.000 ljudi na Instagramu, smeštena je u bolnicu nakon operacije, gde je umrla od srčanog udara.

U GoFundMe objavi za prikupljanje novca za njenu sahranu, porodica ju je opisala kao osobu „slobodnog duha brižnu i punu ljubavi koja je uvek odvajala vreme da izmami osmeh na lice bilo koga sa kim se sretala“.

„Sa dubokom tugom i [neizmerno] teškim slomljenim srcem moramo da podelimo najpotresniju, nesrećnu i neočekivanu smrt naše prelepe voljene ćerke i sestre“, napisala je njena porodica na stranici.

Foto: instagram

Autor izjave na GoFundMe se priseća da je primio telefonski poziv od drugog člana porodice koji je „frenitično vrištao i plakao“ da Gurkani umire — poziv za koji su rekli da je „razbio naš svet i da će zauvek proganjati našu porodicu do kraja naših života.”

„Njena iznenadna i tragična smrt se trenutno istražuje kao ubistvo u vezi sa medicinskom procedurom koja se pogoršala“, tvrdi porodica.

POSLEDNJE VESTI