Uprkos razvodu: Kim Kardashian zadržala prezime West

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon prošlonedeljne večere s majkom Kris i sestrama Kylie i Kendall u Holivudu, starleta Kim Kardashian je potpisala fotografiju obožavateljki i uz prezime ‘West’ koje je dodala od Kanyea.

Fotografija koju je potpisala deo je njene kozmetičke bjuti linije koja nosi njeno ime „Kim Kardashian West’, pa i potpis odgovara tome, prenose strani mediji.

Kim u opisu svog profila i dalje ima muževo prezime ‘West’, a na Instagramu je prati 227 miliona ljudi.

U nedavnog epizodi „Keeping up With The Kardashians“, starleta je priznala kako se oseća kao luzerka zbor razvoda s Kanjeom:

„Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga“, počela je Kim kroz suze i dodala:

„On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga ko će podupirati svaki njegov potez, ko će biti s njim i slediti ga gde god krene. Osećam se kao luzerka na kraju 13-godišnjeg braka“, rekla je, a sestre su je tešile.

Podsetimo, Kim je početkom ove godine podnela zahtev za razvodom braka od Kanjea, a naknadno su odlučili da će i dalje zajedno odgajati svoje četvoro dece.

https://www.instagram.com/p/CPkPTjUgBEA/

On se u međuvremenu preselio na imanje u Vajomingu, a Kim je s decom ostala u Hiden Hilsu.

Inače, nakon što su i javnosti saopštili da će okončati svoj brak, svetski mediji su, kako Kim, tako i repera povezivali sa novim ljubavnim partnerima. Poslednje nagađanje u nizu je da se Kanye tajno viđa sa manekenkom Irinom Shayk.

POSLEDNJE VESTI