Search
Close this search box.

Kim Kardashian na Instagramu objavila fotografiju srpske blogerke

Kim Kardashian šerovala je na svom profilu na Instagramu fotografiju influenserke Tamare Kalinić, jedne od najuticajnijih i najuspešnijih srpskih modnih blogerki.
Povod je taj što se Tamara slikala u novoj modnoj kolekciji, na kojoj je radila i Kim, sa svojim brendom „Skims“, i čuvenom kućom „Fendi“. Tamara se slikala upravo u tim, novim komadima, a Kardašijan je njenu sliku objavila na svom profilu, na kojem je prati više od 260 miliona ljudi.
Tamara je inače jedna od retkih blogerki koja je poznata širom sveta, a našla se i na „Tajmsovoj listi“ 100 najboljih influensera u 2019. godini“. https://www.instagram.com/p/CVf54GmtkSH/ „Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao. U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju“, napisala je svojevremeno Tamara na svom Instagramu te dodala da joj pojedini stalno spočitavaju što potiče iz imućne porodice. „Moji roditelji su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu. Ali su onda izgubili sve tokom rata i počeli iznova da rade i grade novo. Tako da me nije sramota što potičem iz bogate porodice, već sam jako zahvalna svojim roditeljima koji su mi plaćali školovanje u inostranstvu. Otkad sam napunila 18, moji roditelji su mi jedino plaćali školarinu i ništa više. Kada sam napunila 21. godinu nisam uzela od njih nijedan evro. Sada im ja kupujem poklone i činim sve da ih razmazim. Ali ljudi stalno traže razlog da vas omalovaže, iako to što govore nije ni blizu istine“, napisala je blogerka.

POSLEDNJE VESTI