Search
Close this search box.

Kim Kardashian pala ispit za advokaturu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

San Kim Kardashian da postane advokat za ljudska prava čini se sve dalji. U kratkom klipu koji najavljuje novu epizodu njenog rijalitija U korak sa Kardašijanovima, 40-godišnja majka četvoro dece otkrila je sestrama da je pala na „malom pravosudnom ispitu“.
Kim je zatim objasnila publici da trenutno pohađa četvorogodišnji program pravnog fakulteta, umesto standardnog trogodišnjeg, i da se posle prve godine polaže „mali pravosudni ispit“. „Čula sam da je ovaj mnogo teži od onog zvaničnog pravosudnog“, kaže Kardashian u klipu. Zatim joj je Jessica Jackson, branilac ljudskih prava i suosnivač organizacije #cut50, u kojoj je Kim stažirala, objasnila da joj je za prolaz bilo potrebno 560 poena, a ona je dobila 474.
„To je odličan rezultat za test koji ljudi uopšte i ne polažu usred pandemije“, kaže joj ona. Ipak Kim nije bila zadovoljna osvojenim bodovima. „Ja sam gubitnica“, kaže starleta i objašnjava da je celih šest nedelja po 10 do 12 sati dnevno učila za taj ispit. „Činjenica da sam sve to vreme provela odvojena od dece. Sada više ne mogu toliko da se posvetim, nemam vremena“, priznaje Kim na kraju.

POSLEDNJE VESTI