Ana Nikolić i Saša Mirković: Sukob u kome nikome ništa nije jasno

Ana Nikolić i Saša Mirković do prošle nedelje bili su u dobrim odnosima, a onda je sve puklo kao tikva, što bi rekao naš narod. Evo o čemu je reč i kako je njihov odnos zahladneo.

Tokom proteklog vikenda javnost u Srbiji mogla je da prati javnu svađu pevačice Ane Nikolić i njenog, sada već bivšeg, menadžera Saše Mirkovića i „Hajp produkcije“ na čijem čelu se nalazi upravo Mirković, a koja je plasirala privatan video snimak pevačice koja se nalazi u lošem fizičkom stanju.

Ana Nikolić je krenula prva, te je objavila fotografiju Mirkovića, uz gomilu uvreda, kao i tvrdnje da je on kontrolisao njen Instagram profil, kao i da mu „nije ona Aca Lukas“.

U pomoć je pozvala i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Ovo je nečovek… koji misli da sam mu ja Aca Lukas …nisam. Ili ostali kojima preti, zastrašuje, itd. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana. Nemam kome da se žalim osim Aleksandru Vučiću ovako javno. List ‘Alo’ kontroliše ovaj nečovek. Ovo je baš nisko, jadno i bedno“, napisala je Ana Nikolić.

Saša Mirković je od nedavno postao menadžer i Ani Nikolić, a upravo su on i njegova produkcija organizatori njenog predstojećeg koncerta u areni – koji je sada pod velikim znakom pitanja.

Ubrzo nakon njene objave, „Hajp“ produkcija je objavila sporni, osvetnički privatni video Ane Nikolić. Na snimku koji je objavljen se vidi Anino lice u krupnom kadru sa velikim ranama na licu.

Na snimku pevačica traži pomoć navodeći da je skoro bankrotirala i da ima samo 100 dinara na računu.

Na snimku je pevačica optužena i da koristi drogu „kristal met“, a nakon svega, oglasio se i Aca Lukas.

„Bože koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 00, ona treba, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22.00, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23.00!“

„Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je tim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno, koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako nije ona Mirkoviću Aca Lukas, u smislu toga, kao ne možeš ti sa mnom tako ili ovako! Nažalost Anči, jedino tačno što si napisala u objavi je upravo to! Da naravno da mu ti nisi Aca Lukas! ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da ti u bilo kom kontekstu možeš da se porediš sa Acom Lukasom“, napisao je Lukas, između ostalog, na Instagramu.

Mirković je dao izjavu za svoj sajt „Hype TV„.

„Nečovek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam je izdržavao šest meseci. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerata i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao beogradsku Arenu“, rekao je Mirković.

Prva saradnja Mirkovića i Ane Nikolić završena posle 24 sata

Ana Nikolić je dugo godina sarađivala sa rođenim bratom, a onda je usledio raskid njihove saradnje. Potom, Nikolićeva je počela da sarađuje sa Mirkovićem.

Ana Nikolić i Saša Mirković prvu saradnju raskinulis u posle 24 sata. Da ta saradnja od početka nije bila laka ni jednostavna i da su imali veoma turbulentnu poslovnu vezu otkrili su i nedavno kad su gostovali kod Ognjena Amidžića.

„Naša prva saradnja trajala je samo 24 sata, završila se pre nego je i počela“, rekla je Ana tad, a na to se nadovezao i Mirković.

„Došlo je do konflikta nakon njenog nastupa u Skoplju. Vozač je vraćao za Beograd i ja sam ga pozvao i rako mu da svrati do Ćićevca da preuzme nešto na šta je ona poludela. Ana mu je rekla ‘Vozi ti mene prvo do Beograda pa se onda vrati do Ćićevca’“, reko je Saša.

„Bilo je tako… Pošto on nije želeo da me odveze do Beograda, ostavio me na pumpi, i tako se završila ta naša saradnja“, dodala je i Ana na kraju.

Koncert u Areni zakazan za kraj godine pod znakom pitanja

Od samog početka, kada je koncert Ane Nikolić zakazan u Štark areni – devet meseci unapred, cela organizacija je pod velikim znakom pitanja, pre svega zbog stanja pevačice, koja se prema zapažanju vernih fanova, ne nalazi u najboljem stanju. Imajući u vidu i sve iznad navedeno u tekstu, kao i to da je organizator koncerta upravo Saša Mirković i „Hajp“ produkcija, fanovi su zabrinuti, da li će koncerta biti.

„Hajp produkcija će uskoro objaviti saopštenje povodom koncerta“, rekao je Mirković za Nova.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI