Spojio ih interes? Evo zašto se Karleuša miri s Lukasom i Anom Nikolić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U više navrata je pokazano da se odnosi javnih ličnosti menjaju iz dana u dan, a nekada i iz sata u sat, te da je na estradi sve moguće kada je u pitanju neki „viši interes“.

Dokaz da su odnosi na javnoj sceni promenljvi jeste poslednji potez Jelene Karleuše, koji je mnoge šokirao.

Naime, prethodnih meseci imali smo priliku da vidimo kako Jelena Karleuša u više navrata žestoko proziva Anu Nikolić, a tokom njenih javnih obraćanja pevačici i publici palo je dosta uvreda i teških reči. Tako je prethodnih dana Karleuša uputila brutalne „kritike“ na račun Ane Nikolić, kada je na svom Instagram profilu za nju napisala da „estradna umetnica drogirano falšira i baulja po podu dok se publika smeje“.

Pevačica je posle nekoliko sati ovu objavu obrisala, a onda, na iznanađenje mnogih zapratila koleginicu na ovoj društvenoj mreži.

Ono što je dodatno šokiralo sve, Jelena je pored Ane zapratila i Acu Lukasa, sa kojim je već duže vreme u jako lošim odnosima. Poznato je da je Karleuša sa Lukasom u više navrata vodila pravi medijski rat, kada je na njegov račun iznela brojne kritike i uvrede, na šta je on u istom stilu odgovarao.

Kako se navodi, odgovorna osoba za ovaj preokret jeste producent Saša Mirković koji godinama brine o karijerama Lukasa i Nikolićeve, piše „Kurir“.

Prema pisanju pomenutog portala, novi album „Alfa“ koji Jelena Karleuša sprema, a na koji njeni fanovi čekaju 11 godina, trebao bi uskoro da bude objavljen i to navodno u okviru izdavačke kuće Saše Mirkovića.

Navodno, upravo zbog toga je pevačica zakopala ratne sekira sa kolegama. Kako tvrdi izvor „Kurira“, Jelena je sama odlučila da prevaziđe dosadašnje sukobe sa Anom Nikolić i Acom Lukasom jer su sada deo iste izdavačke kuće.

„Šou-biznis je šou. Zato se tako i zove. A nema biznisa bez šou-biznisa. Jelenu i njenog PR-a znam 20 godina. Mi smo stari drugari i sarađivali smo. Meni je JK draga osoba. O njoj nemam šta loše da kažem. Sve sam rekao u rečenici da je sve to šoubiz. U njemu je dozvoljeno sve ono što nije zabranjeno. Svi smo mi u šou-biznisu jer svi mi pravimo šou na ovaj ili onaj način“, rekao je Mirković za „Kurir“ i dodao:

„Svi smo mi deo jedne velike mašinerije, koja nije globalna, ali imamo dobar uticaj na sve naše sunarodnike koji se nalaze u inostranstvu, gde organizujemo koncerte na kojima oni nastupaju i zabavljaju naše ljude. Mi kao produkcija smo najaktivniji s tim velikim koncertima i nema razloga da tako ne bude i u budućnosti. Što se tiče Karleušinog novog albuma ‘Alfa’, mogu samo da kažem da sam siguran, kao neko ko je dugo u ovom poslu, da Jelena neće promašiti i da će napraviti dobar album.“

POSLEDNJE VESTI