Ovo je opomena: Karleuša duboko potrešena zbog masakra na Vračaru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karleuša oglasila se putem društvenih mreža i izjavila saučešća porodicama nastradale dece u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.

Karleuša, koja je duboka potrešena ovom tragičnom vešću, smatra da je ovo opomena za sve nas.

Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel i krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost.“ počela je Karleuša i nastavila:

„Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas.“

„Saučešće porodicama dece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji… i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom trenutku prežive kao i njihova nastavnica– napisala je Jelena.

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru od strane četrnaestogodišnjeg dečaka ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, kažu u MUP-u.

POSLEDNJE VESTI