Search
Close this search box.

Rada Manojlović ostavila Milana Stankovića zbog ovog sportskog agenta: Zaljubila se tokom veze…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljubavni život pevačice Rade Manojlović godinama intrigira javnost.

Pevačica Rada Manojlovićn nakon veze sa kolegom Milanom Stankovićem, započela je novu romasu sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem.

Njihova veza privlačila je ogromnu pažnju, pa se u medijima često pisalo o njihovom odnosu. U početku su svoju ljubav držali u tajnosti, a onda je Momir počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima, kada se saznalo o njihovoj vezi.

Naime, Rada je svojevremeno sama priznala da je zbog Momira Gajić, ostavila pevača Milana Stankovića, sa kojim je tada bila u vezi, jer se zaljubila.

I dok Momir nije želeo da daje izjave o njihovom odnosu, a Rada je uvek isticala da je srećna i da želi da se venča za sportskog biznismena.

Kaa su posle tri godine raskinuli vezu, brojni nepozani detalji su isplivali na površinu. Tako je u prvoj ispovesti nakon raskida Momir poručio: “Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”, piše „Blic„.

„Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao ‘bivši dečko Rade Manojlović”, izjavila je tada pevačica, prenosi pomenuti portal, a onda je dodala:

„Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila.“

„Moj tata i on su imali sasvim normalan i korektan odnos, i verujem da je moj tata, isto kao i moj bivši dečko, malo manipulisan. Tri godine smo bili zajedno i sve što sam imala da kažem o njemu već je rečeno. Nije nam išlo najbolje u poslednje vreme. I on i ja dali smo sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide“, pričala je tada Rada.

Kada je u pitanju kraj veze sa Milanom Stankovićem i početak veze sa Momirom Gajićem, Rada je priznala da se zaljubila dok je bila u vezi.

„Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je… Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim“, ispričala je Eada, piše „Blic“ i nastavila:

„Ja sam znala šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, naš posao nije baš idealan.“

POSLEDNJE VESTI