Bolest Rade Manojlović uzela maha: Moraće na operaciju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bolest Rade Manojlović uzela je maha… Pre nekoliko dana, na nastupu u Danskoj, pevačica je dobila strašne bolove od kojih ne da nije mogla da hoda, nego nije mogla ni da govori.

Naravno, odmah joj je ukazana medicinska pomoć, dali su joj jake analgetike i infuziju što ju je vratilo na noge, pa je svoju publiku obradovala odličnim nastupom.

Iako bolest Rade Manojlović nije bezazlena ona radi punom parom i tako ugrožava svoje već narušeno zdravlje. Još pre pet godina, lekari su joj savetovali operaciju kičme jer zbog uklještenja nerva ima velike probleme. Tada se govorilo da je zakazala pregled u uglednoj švajcarskoj bolnici, ali kako vidimo, ništa nije rešeno.

„Rada već godinama ide na fi zikalne terapije koje trenutno pomognu, ali se bol vraća. Često pred put mora da primi injekcije, blokade i da ode na masažu da bi mogla normalno da radi. Na pogoršanje stanja utiče i to što mnogo sati provodi sedeći u kolima ili avionu u potpuno neprirodnom položaju.“ tvrdi izvor i dodaje:

„S druge strane, posao joj je takav da mora da nosi visoke potpetice što njenoj kičmi nikako ne prija.

„Bolest Rade Manojlović nije bezazlena, iako ona misli da masažama, vežbama i injekcijama može da sredi te pršljenove, ali način života joj ne ide u prilog. Posle nastupa i putovanja ima takve bolove da nekad ne može da se namesti i dok spava. Ne može da nađe položaj u kom bi se makar malo odmorila – kaže izvor blizak pevačici i dodaje da se Rada jako boji operacije i da joj je to poslednja solucija, kad ne bude imala izbora.“

 

POSLEDNJE VESTI