Search
Close this search box.

Brat Rade Manojlović zabrinut za nju: evo zašto

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi veliku promenu u svojoj karijeri. Posle dugogodišnje saradnje sa menadžerom, ona je shvatila da je potkradana, pa je rešila da na njegovo mesto zaposli svoju rođenu sestru Mariju.

Iako se Marija nikada ranije nije bavila ovim poslom, Rada u nju ima potpuno poverenje.

„Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka. Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama,“ rekla je pevačica, a njena sestra je dodala:

„Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije.“

Brat Rade Manojlović zabrinut zbog Radine odluke

I dok su pevačica i Maja presrećne zbog promene koju su napravile, brat Rade Manojlović je veoma zabrinut za njih, jer su same u svemu ovome.

„Ne bih voleo da se nađe u tome jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima,“ rekao je Nenad, brat Rade Manojlović.

POSLEDNJE VESTI