Posle dana provedenih na infuziji, Rada pala u očaj: Ja sam jednom nogom u grobu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najveći strah Rade Manojlović se obistinjuje!

Pevačica Rada Manojlović u avgustu će napuniti trideset i osam godina. Iako bi mnogi rekli da su to najlepše godine, pevačica ne misli tako.

Sa svakim novim rođendanom najveći strah Rade Manojlović se ostvaruje…

PROČITAJTE: Bolest Rade Manojlović uzela maha: Moraće na operaciju

Ja sam jednom nogom u grobu! Pola života prošlo, a ti se smej (smeh)! Ja imam takav strah od godina, od prolaznosti… Meni je sve ovo prošlo, gotovo, gotovo,“ kroz smeh je zakukala Rada, a potom priznala:

Ja sebi dodajem godine, ja sebe srozavam psihofizički… Meni je to strašno. Ne mogu da se pomirim sa tim da ja imam 38 godina. A koji je životni vek u Srbiji?! Leti vreme… Kad odem u selo i ne radim, dan i život mi duže traju,“ priznala je pevačica.

Ma koliko se plašila prolaznosti i starosti, mora se priznati da Rada s godinama izgleda sve bolje.

Iako bolest Rade Manojlović nije bezazlena ona radi punom parom i tako ugrožava svoje već narušeno zdravlje.

Još pre pet godina, lekari su joj savetovali operaciju kičme jer zbog uklještenja nerva ima velike probleme. Tada se govorilo da je zakazala pregled u uglednoj švajcarskoj bolnici, ali kako vidimo, ništa nije rešeno.

„Rada već godinama ide na fi zikalne terapije koje trenutno pomognu, ali se bol vraća. Često pred put mora da primi injekcije, blokade i da ode na masažu da bi mogla normalno da radi. Na pogoršanje stanja utiče i to što mnogo sati provodi sedeći u kolima ili avionu u potpuno neprirodnom položaju.“ tvrdi izvor i dodaje:

„S druge strane, posao joj je takav da mora da nosi visoke potpetice što njenoj kičmi nikako ne prija.

POSLEDNJE VESTI