Search
Close this search box.

Ja obavljam roditeljsku ulogu, očeva nešto i nema: Nataša Bekvalac potkačila bivše muževe

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Bekvalac se pojavila na žurci magazina „Story“ i tom prilikom ostavila prisutne bez daha.

Naime, ona je crvenim tepihom prošetala u providnoj haljini koja je bila posuta kristalima, a sve je upotpunila velikim detaljem bež boje koji je nosila oko struka.

Ovom prilikom Bekvalčeva je govorila o načinima na koje odgaja svoje ćerke.

„Kada sam se zapitala da li ja dobro obavljam roditeljsku ulogu, tj ulogu majke… Zapravo roditeljsku generalno pošto očeva tu nešto i nema… Onda mi je jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju rekao da je prezaštićeno dete zapušteno dete. U pitanju je bila moja Katja, prema njoj sam imala jako zaštitnički stav“, počela je Nataša.

„Shvatila sam da sam uvek govorila: ‘Nemoj, mama će!’ Došli smo u situaciju da sam se pitala: ‘Šta ja pravim od deteta, hoće li biti sposobno ili ne?’ U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci“, istakla je Nataša i otkrila da li starijoj ćerki proverava telefon:

„Hani ne proveravam telefon, ali joj znam šifru“, rekla je pevačica.

Pevačica je sada priznala i da gaji osećanja prema nekome.

„Imam simpatiju, ali on to ne zna, a ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija. Sa naših je prostora, volim ja naše. Nemam strah da priznam emocije ali je ovo na nivou neke tinejdžerske simpatije“, otkrila je Nataša.

POSLEDNJE VESTI