Search
Close this search box.

Koliko će Nataša Bekvalac navodno zaraditi za doček Nove godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Bekvalac će 31. decembra i 1. januara pevati pred beogradskom publikom u dva luksuzna prestonička hotela, a za to je, kako pišu mediji, dogovorila veliki honorar.

Pevačica je zakazala nastupe za doček Nove 2022. godine i reprizu, i to navodno za honorar od 70.000 evra.

„Dobila je ponude koje se ne odbijaju. Za doček i reprizu uzeće 70.000 evra. Ona je velika zvezda i oko nje se svi otimaju, zbog toga su joj vlasnici ovih hotela ponudili velike pare na koje niko ne bi ostao imun“ tvrdi izvor, koji dodaje da Nataša uvek ispred novca stavlja zdravlje svojih fanova.

„Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko Krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune.“ nastavlja izvor.

https://www.instagram.com/p/CV3PEm4MrAU/

 „Nataša situaciju sa kovidom jako ozbiljno i odgovorno shvata zbog toga neće dozvoliti da na njenom nastupu bude bilo kakvih nepravilnosti koje bi ugrozile nečije zdravlje“, objasnio je izvor.

Sama Nataša je na Instagramu otkrila da je srećna zbog nastupa koji je čeka.

„Sa velikom srecom, radoscu i zadovoljstvom sada zvanicno mogu da vam kazem, Novu 2022 docekacu sa vama, pevajuci vam i to u Beogradu u predivnom Hiltonu! ❤️Spremam vam spektakl i zeljna sam vas! Vidimo se 31.12. U HILTONU,moji muzicari i ja pripremamo vam carobnu noc! Voli vas Bekvalac,“ napisala je ona.

POSLEDNJE VESTI