Rada Manojlović o Milanu Stankoviću i manastiru: Ne mogu da ga prepoznam

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Rada Manojlović pričala je o svom bivšem menadžeru Saši Đuriću, ali i o bivšem dečku Milanu Stankoviću.

„Svaki odnos, pa i poslovni koji traje 15 godina, gde smo pojeli i kilo soli i naputovali se, bilo je teško doneti tu odluku. Nije bilo sredine, nego potpuna blokada i izbrisana je ta epizoda iz života. Tražila sam pomoć psihijatra, primetila sam da koliko god se trudim da sam jaka i da mi nije stalo, odrazilo mi se na nesanicu. Ja sad pričam o tome, ali mozak noću radi 200 na sat. Shvatila sam da me je pogodilo, iako sam mislila da nije. Sad sam mnogo bolje, priznajem da sam padala u panične napade, nikad mi se tako nešto nije desilo“, rekla je Rada Manojlović za „Kurir“.

Manojlović je zaposlila rođenu sestru Maju kao menadžerku, i zasad, kako tvrdi, posao teče u najboljem redu.

Kada je u pitanju njen bivši dečko Milan Stanković, Rada je odgovorila na pitanje da li je istina da se pevač zamonašio.

„Nije na meni da pričam detalje, ali možda bih mogla da kažem da nije to tako kako mediji predstavljaju. Ali on je našao neki mir i nikad ga nisam videla takvog. On je bio veliki nervčik, a sad mi dođe da mu se ispovedim, toliko me smiruje. Pitam se je l’ to MIlan Stanković koga znam od 2007. kad smo bili deca. Ma, vratiće se na scenu, mora zbog mene“, rekla je ona za „Kurir“.

POSLEDNJE VESTI