Neda Ukraden žrtva torture, komšije je teraju iz stana

Zbog problema koje već duže vreme ima sa komšijama, pevačica Neda Ukraden razmišlja da proda stan koji ima u elitnom naselju Beograd na vodi. Zbog čitave situacije Neda je van sebe, a morala je čak i policija da reaguje.

Naime, kako pouzdani izvori tvrde, komšije Nede Ukraden prave puno problema ne samo njoj već i celom spratu u zgradi jer ne poštuju kućni red. Neda je lično nekoliko puta zvala policiju jer oni konstantno prave žurke, bučni su i ljudi zbog njih ne mogu da odmore.

Policija je dolazila, pisala kazne i opominjala, ali to nije imalo efekta.

“Par koji se doselio nije iz Srbije, a priča se tu po kraju da su u pitanju Rusi. Oni taj stan iznajmljuju, a pre njih je tu živela porodica, bračni par s dvoje dece i niko nije imao nikakvih problema”, izjavio je sagovornik za Republiku.

Tokom epidemije koronavirusa, pevačica se javno žalila da ima komšije koji prave probleme i ne znaju za kućni red, pa je i rekla da joj komšiluk nije prijateljski nastrojen.

“Uopšte nemam dobre komšije, mogla bih da umrem šest puta, niko ne bi primetio u okruženju. Nema starih komšija koji su iole znali za red. Jedna se tu komšinica bunila što su majstori pravili buku kad sam morala da izvedem neke radove“, rekla je pevačica.

„Stavljali smo pločice, po danu, ne, naravno, noću, a koliko znam, po danu smeju da se obavljaju radovi jer se tada nikome ne remeti san. Takav je kućni red. Tako da, i ranije sam imala problema, ali sam navikla da živim s takvim komšijama. Ovo je izgleda jedan netolerantan svet”, rekla je tom prilikom Neda Ukraden.

POSLEDNJE VESTI