Neda Ukraden mesecima kukala da nema posla, pa kupila džip od 70 hiljada evra

Foto: Instagram
Foto: Instagram Korona virus je pogodio sve sfere društva i svi zajedno ispaštamo – naravno i estradni umetnici, koji već mesecima ne mogu da nastupa.
Ipak, čini se da je nekima bar mrvicu bolje, uprkos svemu. Kako pišu domaći mediji, Neda Ukraden je od početka pandemije korona virusa bila najglasnija kada je kuknjava u pitanju, govoreći da nema novca. Ona se, navodno, nedavno počastila luksuznim džipom – uprkos krizi. „Neda nikome nije jasna… Kuka mesecima i plaši se za posao, a onda ode i kupi novi džip jaguar koji košta između 50.000 i 70.000 evra”, ispričao je izvor za Scandal i dodao: „Naravno, ima pevača koji ne rade koliko i Neda inače. Oni svakako, sve i da su hteli, ne mogu da imaju štek ili slamaricu.“
Foto: Instagram
„I onda je logično što im smeta kad Neda kuka i žali se, a onda ode i kupi džip kao da je najobičnija haljina”, objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja: „Ja sad ne znam da li je ona to stvarno pričala, ali jedna njena koleginica mi je ispričala da je kupila kola jer su joj, navodno, komšije slikale nova kola i čak su joj zapretili da će da pošalju slike u novine i da je opletu jer se s jedne strane žali, a onda se počasti džipom od skoro 70.000 evra”, završava izvor. Ukraden je, inače, među prvima apelovala na državu da pomogne umetnicima koji zbog korone ne mogu da rade.

POSLEDNJE VESTI