in

Nedu Ukraden napali jer se vakcinisala, ona im žestoko uzvratila


Nakon što je pevačica Neda Ukraden objavila sliku gde je primila vakcinu protiv korone, usledili su brojni negativni komentari, a onda im je i ona svima odgovorila.

Neda se pre nekoliko dana vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom prilikom.

Međutim, usledila je lavina negativnih komentara, a Neda je sada istakla da je navikla da bude na meti, te imala oštar odgovor za sve koji su je prozivali, piše Blic.rs. Ona je na prozivike burno regovalo u uključenju za TV Prva.

Foto: Instagram

„Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo „brate, gospodžo“,“ rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića, prenosi Blic.

„Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu ćerku, zeta i troje unuka,“ rekla je Neda.